Tuinontwerp

Een tuinontwerp is de eerste onmisbare stap bij tuinaanleg of renovatie. Tijdens het oriënterende gesprek is er alle ruimte om uw wensen kenbaar te maken zodat wij dit in het ontwerp mee kunnen nemen om uw droomtuin te kunnen realiseren of dit nu is voor een particuliere- of bedrijfstuin.

Uitbreiding van uw tuin

Een goed tuinontwerp is de basis van uw tuin. In een tuinontwerp houden we rekening met alle seizoenen en de eigenschappen van bomen, planten en struiken. Naast beplanting kunnen sierbestrating, vijver, pergola, priëel, blokhut, schutting en verlichting een onderdeel vormen van uw tuinontwerp. We horen graag wat u mooi en belangrijk vind in een tuin. Hoe meer informatie we hebben hoe beter wij het ontwerp kunnen laten aansluiten bij uw wensen.

De stijl van uw tuin

U kunt de wensen voor de stijl van uw tuin kenbaar maken door bijvoorbeeld te kiezen voor de boerderijstijl, Engelse stijl, moderne stijl of formele stijl. De stijl van een tuin kunt u mede laten bepalen door de stijl van uw woning. De tuin is het verlengstuk van uw huis of werkomgeving.

Beplantingsplan

Bij het opstellen van het beplantingsplan vertalen wij uw wensen in een geschikte plantenkeuze (kleur, onderhoud en vorm). Door een juiste afstemming van verschillende soorten planten verandert de tuin door de seizoenen heen. Bloei in het voorjaar en de zomer, prachtige kleuren in de herfst maar ook wintergroene planten geven een gevarieerd beeld in de winter.